KALAKUTIENOS TROŠKINYS
Ingredientai:
- 400 g kalakutienos
- 2-3 morkos
- 1 svogūnas
- 2 saujos moliūgo
- 1 skardinė konservuotų pupelių
- 0.5 sultinio kubelio
- 1 nubrauktas šaukštas miltų
- 1 šaukštas pomidorų pastos
- 1 stiklinė ryžių
- agurko
- svogūno laiškų
KAIP GAMINTI:
Principas toks: mėsą pakepinti, puode su vandeniu ištroškintI, pridėtI daržovių, šaukštą miltų ir skanių prieskonių/
O dabar detaliau.
- Kalakutieną apkepinti, dėti į puodą troškintis su vandeniu ir sultiniu (šį kartą naudojau Maggi eko kubelį).
- Morkas ir svogūnus apkepinti, suberti į puodą.
- Įdėti moliūgo (galima šaldyto)
- Pabaigoje supilti skardinę pupelių.
- Nusemti pusę puodelio skysčio, pravėsinti, įdėti šaukštą miltų (nepilną), išmaišyti, supilti į puodą atgal (taip darau, kad gumuliukų nebūtų).
- Įdėti šaukštą pomidorų pastos ir prieskonių (šį kartą dėjau aštriau).
- Kitam puode išvirti ryžių garnyrui.
- Įdėti agurko, svogūnų laiškų (dėl grožio, ir dėl skonio).
APIE TROŠKINĮ:
Patarimas. Keiskite garnyrą, prieskonius ir kiekvieną kartą ragausite skirtingą patiekalą.

