KALAKUTIENOS TROŠKINYS

kalakutienos troškinys
Ingredientai:
  • 400 g kalakutienos
  • 2-3 morkos
  • 1 svogūnas
  • 2 saujos moliūgo
  • 1 skardinė konservuotų pupelių
  • 0.5 sultinio kubelio
  • 1 nubrauktas šaukštas miltų
  • 1 šaukštas pomidorų pastos
  • 1 stiklinė ryžių
  • agurko
  • svogūno laiškų
KAIP GAMINTI:

👉Principas toks: mėsą pakepinti, puode su vandeniu ištroškintI, pridėtI daržovių, šaukštą miltų ir skanių prieskonių/

📝O dabar detaliau.

  • Kalakutieną apkepinti, dėti į puodą troškintis su vandeniu ir sultiniu (šį kartą naudojau Maggi eko kubelį).
  • Morkas ir svogūnus apkepinti, suberti į puodą.
  • Įdėti moliūgo (galima šaldyto)
  • Pabaigoje supilti skardinę pupelių.
  • Nusemti pusę puodelio skysčio, pravėsinti, įdėti šaukštą miltų (nepilną), išmaišyti, supilti į puodą atgal (taip darau, kad gumuliukų nebūtų).
  • Įdėti šaukštą pomidorų pastos ir prieskonių (šį kartą dėjau aštriau).
  • Kitam puode išvirti ryžių garnyrui.
  • Įdėti agurko, svogūnų laiškų (dėl grožio, ir dėl skonio).
APIE TROŠKINĮ:

Patarimas. Keiskite garnyrą, prieskonius ir kiekvieną kartą ragausite skirtingą patiekalą.