Tortilijų suktinukai – dvi įdaro įdėjos

Pats paprasčiausias, bet labiausiai galintis išlaisvinti kūrybiškumą ir prisitaikyti prie jūsų šaldytuvo turinio patiekalas – tortilijų suktinukai. Įdarų prisigalvoti galima visokių visokiausių! Kas patinka, skanu, mėgstate. Dar labai patogu, kad galite kiekvieną blyną sukti su skirtingu įdaru, ir taip pritaikyti skirtingiems šeimos skoniams – juk vieni mėgsta aštriau, kiti pikantiškiau.

Galima valgyti kaip suktinukus, tiesiog susuktas tortilijas perpjaukite per vidurį įstrižai, gausite du patogaus dydžio suktinukus. Arba kaip vieno kąsnio užkandžius. Tuomet tortilijas supjaustykite piršto storumo gabalėliais.
Patogu susitepti iš vakaro, laikyti šaldytuve, o ryte tik supjaustyti.

Jei ieškote sveikesnių sprendimų, rinkitės pilno grūdo tortilijas.

Tortilijų suktinukus gaminu tokiu principu: tortilija + padažas + daržovės + mėsa/žuvis.

Šiandien dalinuosi dviejomis idėjomis.

tortilijų suktinukai
Įdaro idėja Nr1: varškė + krapai + lašiša +agurkas
  • 100 g varškės sumaišyti su šaukštu jogurto, įdėti krapų, žiupsnelį druskos. Galima papildomai įdėti česnako arba prieskonių žuviai. Šituo kremu patepti tortiliją.
  • Agurkus supjaustyti šiaudeliais. Taip pat įdėti rūkytos lašišos.
  • Viską susukti.
Įdaro idėja Nr2: kopūstai + kumpis + paprika
  • Jogurtą sumaišykite su majonezu. Galite labai smulkiai įtarkuoti sūrio. Gausite padažą.
  • Tortiliją patepame padažu. Dedame saują smulkiai pjaustytų šviežių kopūstų. Paprikos šiaudelių, agurkų šiaudelių. Mėgstamo kumpio.
  • Viską susukti.