fbpx

DAR APIE MANE

Dalyvavimas kulinarinėje laidoje LA MAISTAS per TV3

Renginys Topocentre „Skaniai ir sveikai su Tefal griliu“

Interviu VERSLI LIETUVA portale

Jauniems verslininkams dažnai kyla klausimų, kaip teisingai vystyti savo verslą ar kokią kryptį pasirinkti. Skirmantė Sirevičienė, tinklaraščio apie maistą ir prieskonių elektroninės parduotuvės „Raudona virtuvė“ įkūrėja, išaugus verslo populiarumui, sulaukė daug įvairių pasiūlymų ir nebežinojo, kuria kryptimi reikėtų pasukti. Atsidūrus kryžkelėje, ji nutarė pasinaudoti mentorystės programa – praėjus vos keliems programos mėnesiams, Skirmantė identifikavo stipriąsias savo verslo puses, susidėliojo veiksmų planą ir net buvo pakviesta filmuotis televizijos laidoje apie maistą. 

„Versli Lietuva“ inicijuotoje mentorystės programoje patyrę verslininkai su pradedančiaisiais ar augti norinčiais verslininkais dalijasi savo patirtimi, žiniomis bei įgūdžiais. Mentorių ir dalyvių pirmieji susitikimai bei mentorystės progreso sesijos vyksta skirtinguose Lietuvos miestuose įsikūrusiuose bendradarbystės centruose „Spiečius“.

Visą interviu rasite paspaudę šią nuorodą.

Interviu naujienų portale TV3.lt

Sekmadienį TV3 laidoje „La maistas“ kartu su pagrindiniais laidos šefais Vyliumi Blauzdavičiumi ir Tomu Rimydžiu, patiekalus iš moliūgų kūrė ir laidos viešnia, tinklaraščio raudonavirtuve.lt autorė Skirmantė Sirevičienė.
Naujienų portalas tv3lt pasiteiravo, kaip Skirmantė atrado maisto gaminimą ir kokius patiekalus laiko savo stiprybe.

Kokius patiekalus gaminti mėgstate labiausiai?
Visa šeima labiausiai mėgstame sočius mėsos patiekalus ir desertus. Tik tortus, pyragus ir sausainius tenka riboti – visgi kalorijų, cukraus gausa ir tos sveikesnės mitybos paieškos neleidžia to valgyti kasdien. Todėl dažniausiai gaminu mėsos patiekalus su įvairiais kruopų ir daržovių garnyrais, pusryčiams visokie greiti „sumestukai“ – kaip sumuštiniai, tik dar greitesni, kartais tirštos ir sočios sriubos.

Visą straipsnį galite rasti paspaudę šią nuorodą.

Šventiniai receptai internetiniame žurnale SKONIŲ ERDVĖ

SKONIŲ ERDVĖ mane pristatė taip:
„Raudona virtuvė“ – tinklaraštis apie maistą, kuriame rasite unikalių ir nepaprastų idėjų, ką pagaminti šeimai. Šį tinklaraštį kuria Skirmantė – dviejų berniukų mama. Būtent maisto gaminimas šeimai ją ir įkvėpė dalintis savo virtuvės istorijomis ir paskatinti gaminti namuose, nes jos gaminamas maistas – tai kasdienis šeimos maistas, nesudėtingi ir laiką taupantys patiekalai visai šeimai: nuo pusryčių iki vakarienės, užkandžiai šventėms, kepsniai ir desertai. Skirmantė, rašydama tinklaraštį „Raudona virtuvė“, nori atskleisti, kad maistą gaminti yra lengva, o pagamintas su meile patiekalas yra skanesnis. Čia galima rasti nesudėtingų receptų, patarimų, pavykusių ir nepavykusių kulinarinių eksperimentų, maisto gaminimo paslapčių. „Raudona virtuvė“ taip pat galite įsigyti Skirmantės sukurtų prieskonių mišinių, kurie paruošti taip, kad geriausiai atskleistų kiekvieno patiekalo skonį.

Kartu su krautuvėle „Saulėti skoniai“ sukūrėme šventinius užkandžius ir sočius patiekalus.
Receptus rasite žurnale, paspaudę šią nuorodą.

%d bloggers like this: