fbpx

Kokosinis varškės apkepas

🥥 Apskrudusi plutelė, minkštas ir purus vidus, kokosinis lengvumas, su uogiene ar grietine. Mmmm.. Kokosinis varškės apkepas tirpsta burnoje! 

Kepiau stiklinėje PYREX formoje. Ji pagaminta iš borosilikatinio stiklo, kuris atsparesnis įbrėžimams, todėl neprikepa! PYREX formos yra higieniškos ir pritaikytos sveiko maisto gamybai. Šių formų rasite indų parduotuvėje Žana.

kokosinis varškės apkepas

Ingredientai:

Mano šeimyna didelė, tai kepiau daug. Jei esat dviese, ingredientų normas mažinkit per pusę. 

Kaip gaminti:
  • Manų kruopas užmerkti su kokosų pienu, kad išbrinktų
  • 8 kiaušinių baltymus išplakti su cukrumi ir žiupsneliu druskos.
  • Blenderiu gerai sutrinti 8 trynius, kokosų drožles, varškę, sviestą.
  • Visas tris mases atsargiai sumaišyti į vieną.
  • Kepkite 180° karščio orkaitėje apie 45-60 min, kol gražiai paruduos. 

Skanu su uogiene, šaldytomis uogomis, grietine ar kitu mėgstamu pagardinimu. 


Dėkoju UAB Foksas už galimybę ragauti ekologiškus Bionaturalis, Al Dente, Naturela, Naturalismo produktus.

Dėkoju indų parduotuvei Žana už patogią ir didelę PYREX kepimo formą.