fbpx

Cukinijas kepiau ant GHI sviestuko ir naudojau Raudona virtuvė grill ir harissa prieskonius, belenkaip pradeda patikti jų švelnus aštrumas pasiliekantis ant lūpų  valgau kartu su avinžirniais.

Aš lygiai taip pat džiaugiuosi prieskoniukais. Bet kolkas Harisa tai įsimylėjau  Dabar ant Gyozos koldunu uzsiberiu Harisos   pagal pavadinimus labai dera. Ir kvapas tai mmmmmmmm Labai labai skanu. 10 balų, šaunuolė 

Išbandžiau 3 variantus Raudona virtuvė prieskonių, ir parduotuviniai nublanko visam! Man patinka tas organiškumas, intensyvumas ir sudėtis. Dar ir indeliui 10 karūnų – sandarus laikyti ir patogus įberti. Džiaugiuosi vasaros atradimu ir pažintimi su prieskonių kūrėja Skirmante ♥

sveiki, Skirmante, aciu uz prieskonius… siandien gavau ir jie visi nuostabus. dabar zinau kur pirksiu visus prieskonius ir rekomenduosiu juos kitiems. aciu uz greita siuntima ir lauksim naujienu   

Spėkit kas iš Raudonos virtuvės atkeliavo į rudą virtuvę??! Nu žooooodžiu! Kai Skirmantė atsirado Instagrame su savo profiliu, pagalvojau, kad nu “ai, čia bus kaip visi puslapiai, viskas banalu ir iškalta mintinai iš kokios knygos”, bet… Skirmantė spinduliuoja kažką tokio, ko neįmanoma paaiškinti. Rodo save iš visų pusių, drąsiai kalba, dalinasi viskuo. Kas labai žavu- dažnai buitinėje aplinkoj. Ir receptai skaityti toliau

O taip, Raudona virtuvė dalinasi paprastais, kasdieniškais patiekalais, bet… už viso to paprastumo slepiasi itin reikli, savo labai labai tvirtą ir nenuginčijamą nuomonę turinti, įdomi, atkakli moteris! O man buvo patikėtos sukurti jos itin kruopščiai atrinktų, testuotų, derintų (ir net nežinau, kiek dar patikrų perėjo šie prieskoniai, kol tapo verti Raudona virtuvė vardo) prieskonių etiketės! Ir tikrai, prieskoniai išskirtiniai! Atidarius patogius indelius, kuriuose suberti skaityti toliau