fbpx

Išbandžiau 3 variantus Raudona virtuvė prieskonių, ir parduotuviniai nublanko visam! Man patinka tas organiškumas, intensyvumas ir sudėtis. Dar ir indeliui 10 karūnų – sandarus laikyti ir patogus įberti. Džiaugiuosi vasaros atradimu ir pažintimi su prieskonių kūrėja Skirmante ♥

Spėkit kas iš Raudonos virtuvės atkeliavo į rudą virtuvę??! Nu žooooodžiu! Kai Skirmantė atsirado Instagrame su savo profiliu, pagalvojau, kad nu “ai, čia bus kaip visi puslapiai, viskas banalu ir iškalta mintinai iš kokios knygos”, bet… Skirmantė spinduliuoja kažką tokio, ko neįmanoma paaiškinti. Rodo save iš visų pusių, drąsiai kalba, dalinasi viskuo. Kas labai žavu- dažnai buitinėje aplinkoj. Ir receptai skaityti toliau

Stengiuosi gyventi sveikiau ir maitintis sveikai, todėl dažnai valgau salotas. Prieskoniai salotoms padeda sukurti įvairesnius skonius, ir mėgautis sveiku maistu.